Erntedankzeit

Scho bald isch de Summer verbi und dank em eher chüele und nasse Wätter zum Afang und jetzt eher heisse Temperature hätts im Garte chönne gedeie und wachse wie verruckt. Bohne han ich schonend chönne schwellä mit em Thermomix® im Varomadampf um sie dänn als Wintervorrat  izgfrüre. Himbeeri igfrüüre als Vorrat für Dessert, Glace oder Limes. Curry-Zucchetti igmacht oder als Antipasti fürs baldigi Raclette. Gurke hätt mer grad chönnä ässe, da drus chönnt mer aber susch es feins Gurkerelish mache. Basilikum jede Menge, da hätts natürlich es paar Portione Pesto drus gäh. Us de Rande es Carpaccio, fin gschnitte mit de neue Riebi. Es hätt no Rüebli, Sellerie und au us dem chan mer mit vielsietiger Hilf vom Thermomix® sooo vieles zuebereite.

Dank Cookidoo® chan ich jederzit es nöis Rezept hole, öppis nöis uf de Tisch bringe, Freud ha am Sälbergmachte und xund ässe wells frisch zuebereitet isch und no es guets Gfühl debi ha, well ich mit weniger Abfall öppis Guets für öisi Umwelt tue chan.

UND JA, min Thermomix® isch bi mir i de Chuchi all Tag mit öppis beschäftiget!!